Den endrede skatteforordningen 2020

Den endrede skatteforordningen 2020

6 oktober 2019 Uncategorized 0

1 januar 2020 den endrede skatteforordningen innført ved lov 4. juli 2019 om endring av merverdiavgiftsloven, i samsvar med endringen, vil hver skattyter og betaler ha en individuell skattekonto. Fakturaen vil bli brukt til å betale moms, PIT og CIT.

Det enkelte kontonummer kan fås fra skattekontoret eller på nettstedet til Finansdepartementet. For folk som ikke driver en virksomhet er det et PESEL-nummer, og for folk som driver en bedrift vil det være et NIP-nummer.

Skatteidentifikatoren, så vel som regnskapsenheten til bankens organisasjonsenhet og kontrollsummen vil være en del av strukturen til den enkelte skattekonto, og dermed muliggjøre en utvetydig bestemmelse av betaler eller skattyter.

Selvangivelse og overbetaling foretatt ved bankoverføring vil, som de gjør nå, gå til bankkontoen du har rapportert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *